Satu Loukkolan taide

Viereisistä linkeistä voi tarkastella Satu Loukkolan tekemää taidetta, joka ilmenee monimuotoisena ja toteutettuna usealla eri tekniikalla.
Noin viimeisen kymmenen vuoden aikana olen tehnyt kaiken muun ohessa kiviveistoksia graniitista. Kiviveistosten aiheena on kasvit ja kukannuput. Herkkiä aiheita äärimmäisen kovaan materiaaliin.
Uutta tekniikkaa taiteessani edustavat laserleikatut teräsreliefit. Niidenkin aiheena on kasvit. Osa teoksista on maalattu ja osa ruostutettu tai pinnoitettu hopealla.
Myös pronssi on minulle mieluinen materiaali. Pronssiveistosten aiheet ovat usein lähtöisin luonnosta.
Maalausten aiheena on myös ympäristö ja ihmiset.
Muotokuvamaalaus galleriassa on kuvia mielenkiintoisista ihmisistä ja muutama omakuva .
Teen muotokuvia myös tilauksesta piirtäen, maalaten tai veistäen. Muotokuvapiirustus sivuilla on osa vuosien varrella tekemistäni piirustuksista. Mallit ovat kaiken ikäisiä ihmisiä vauvasta vanhuksiin ja mukana jokunen koirakin.
Muotokuvaveistoksista osa on tilaustöitä. Mukana on myös kuva muutamasta julkisesta taideteoksesta. Tilaustyöt ovat aina tervetulleita. Pääasiaa henkilökuvaveistokset olen tehnyt kiinnostavista ihmisistä, joita olen pyytänyt mallikseni. Näitä teoksia olen jatkanut ja muokannut vapaasti, toisin kuin varsinaisia tilausmuotokuvia.
Ympäristötaide ja tilataide on valmistettu pääosin luonnon materiaaleista. Teokset ovat väliaikaisia, ja maatuvat ja hajoavat itsestään, tai esimerkiksi lakaistaan pois näyttelyn päätyttyä.